Frasers Property Industrial levert eerste speculatieve ontwikkeling op

Tekst en foto’s zijn eigendom van: vastgoedmarkt.nl

Frasers Property Industrial heeft de bouw van Frasers Park Roermond, de eerste speculatieve ontwikkeling van het bedrijf in Nederland, afgerond.

Het distributiecentrum van 33.000 m2 ligt op het industrieterrein Roerstreek-Noord in Roermond. Het betreft een object van twee units van ongeveer 18.000 m2 en 15.000 m2 aan opslag- en logistieke ruimte, alsook twee aparte kantoorruimten en mezzanineverdiepingen.

Frasers Property Industrial streeft ernaar om een Breeam-NL Excellent-certificering voor Frasers Park Roermond te verkrijgen. Er zullen zonnepanelen op het dak worden aangebracht. Verder is voor de buiten- en binnenverlichting gebruik gemaakt van energiezuinige led-verlichting. Met initiatieven zoals een insectenhotel dat onderdak en nestgelegenheid biedt aan verschillende soorten insecten, zorgt Frasers Park Roermond voor aantrekkelijke omstandigheden voor flora en fauna.

Het project kwam tot stand in samenwerking met ontwikkelingspartner E-Prop en VDR Bouwgroep fungeerde als hoofdaannemer.

Adviseurs

JLL en M2 Real Estate zijn namens Frasers Property Industrial verantwoordelijk voor de verhuur van Frasers Park Roermond.

M² Real Estate B.V. All rights reserved
Disclaimer
crosstext-align-left